Kulturombudsträff på Stadsteatern

Igår den 13 november hade Stadsteatern bjudit in till ombudsträff på Hipp. Självklart var Skådebanan med och representerade av
ordförande Mikael Widéen och vice ordförande Lone Lindholm.

Kvällen började med en presentation av den förestående ombyggnaden av Hipp och rundvandring för att se vad som planeras att göras.

 Ny huvudingång från Kalendegatan

Ombyggnaden planeras till år 2021-2022. Man kommer att flytta Hipps huvudingång till Kalendegatan, skapa ett helt nytt teaterkafé, bygga om salong och scen samt skapa en plats för pedagogik. Detta kommer att ge bättre service till publiken, möjlighet till att erbjuda fler publikplatser med bättre sikt och hörbarhet samt stärka den pedagogiska verksamheten för att nå fler skolbarn.

Kvällen fortsatte därefter med workshop. Där vi fick information om en ny marknadsundersökning som genomförs med de andra institutionerna i staden. Marknadsundersökningen kallas för Culture Segments och ska ge svar på frågan vilken roll kultur har i ditt liv. Detta är ett Europeiskt projekt för att, i det här fallet, Stadsteatern ska förstå sin publik bättre. Kvällens ombud var några av de första i Malmö som gjorde denna undersökning, men tanken är att alla besökare ska genomföra den.

Därefter avslutades kvällen med frågestund och mingel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: