Missa inte våren på Helsingborgs stadsteater

Helsingborg stadsteater pris alltid om inget annat anges 185:- samt för barn 85:-. Vardagar kl 19.00 lördagar kl 18.00.

Stina Eriksson i rollen som Rapunzel. Nils Dernevik, Gisela Swarting och Evamaria Björk som häxorna Go, Tho och Hel. Fotograf: Micke Sandström

Rapunzel är helt säkert årets familjeföreställning i Helsingborg. Spelas på Storan. En underbar och fängslande saga med duktiga skådespelare och en härlig decor.

Vi såg den med massor av skolbarn som helt levde sig in i sagan och kom med många härliga tillrop. Föreställningen spelas till 11/1. Fram till 12/12 är föreställningen på kl 10 på förmiddagen. Från och med 27/12 till 5/1 är föreställningen kl 16.00. Sista föreställning är 11/1 kl. 18.00. Gå hela familjen ålder 6-100. Pris 185:- samt barn och ungdom 85:-.

På bild: Cecilia Borssén och Gustav Berg i rollerna som Macbeth och Lady Macbeth.
Fotograf: Micke Sandström

Macbeth – making a murderer som spelas på Lillan. Skräck och humor möter Shakespeare. Alla dör i Shakespeares klassiska berättelse om uppkomligen Macbeth, hans kyligt kalkulerande hustru och deras blodiga väg mot maktens epicentrum. Så har du aldrig sett Macbeth förut. Den spelas fram till 11/1.

25/1 premiär på Ett drömspel som också spelas på Lillan. Du som vill få ett nytt perspektiv på livet och även på Strindbergs pjäs. En berättelse om hur det är att vara människa. Vad drömmar vi om idag? Vad säger våra drömmar om hur vi mår och om världen vi levar i? Ett samarbete med Malmö dockteater. Spelas fram till 22/2.

15/2 premiär på Äppelkriget spelas på Storan. En härlig musikal-komedi för alla som älskar Hasse och Tages humor. Skratta åt eländet (klimatångesten alltså) innan vi gör det vi kan för att rädda vår jord. Spelas fram till 5/4.

Relationsdramat Mig nära av norske dramatikern Arne Lygre får pjäsen Sverigepremiär på Helsingborgs stadsteater 29 februari 2020 i regi av Carl Johan Karlsson. På bild: Karin Li Körsbärsdal och Einar Bredefeldt. Fotograf: Sophie Håkansson.

29/2 premiär på Mig Nära spelas på Lillan. Gripande relationsdrama som berör alla som vill fördjupa sig i livets stora frågor. Vem blir man när någon som står en nära plötsligt går bort? Spelas fram till 14/3.

Hör av er om biljetter på telefon 0720-604687.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: