BILJETTBOKNING OCH UTBUD

Hej alla ombud, medlemmar och kulturvänner. Här kommer Skådebanan Södra Regionens subventionerade utbud för hösten 2018 och våren 2019. Förhoppningsvis hittar du en fantastisk teaterupplevelse till dig och dem du representerar. Om du är Kulturombud så skall biljetterna beställas genom oss. Vi önskar en go upplevelse.

Malmö Live

Malmö Live har en unik konsertsal, här ges storslagna konserter som inte kan upplevas någon annan stans Guldkornen är många. För de lite yngre erbjuder vi Nallekonserter där våran käre vän Nalle ger sig ut på musikaliska äventyr tillsammans med Malmö Symfoniorkester – en perfekt introduktion till symfoniska upplevelser både för barn och vuxna.

Malmö Opera

Välkommen till en ny säsong på Malmö Opera! Vi ger West Side Story, La traviata, Den flygande holländaren, Roald Dahls Matilda the Musical och mycket, mycket mer! Helt nytt för i år är Allsång på Operan med Rickard Söderberg.

Malmö Stadsteater

Malmö Stadsteater hade förhandsvisning av sitt utbud inför hösten 2018 och våren 2019. Skådebanan var där. Konferencier var Stadsteaterns konstnärliga ledare Kitte Wagner som guidade oss genom förhandsvisningen på ett avslappnat och personligt sätt. Dekoren var smakfullt avskalad och minimalistisk. Det var ett spännande och brett utbud som presenterades.